Primeres Jornades Paraludum a Tarragona

Benvolguts socis,

Us fem extensiva la invitació a les 1es Jornades Paraludum sobre jocs de simulació històrica a Tarragona per si voleu assistir-hi o organitzar alguna activitat, ja sigui a nivell particular com en representació de l'AJJRR.

Atentament,

La Junta.

---------- Missatge reenviat ----------
De: Jan Gonzalo
Data: 13 de març de 2017 a les 12:25
Assumpte: Primeres Jornades Paraludum a Tarragona

Hola a tothom,

Us volem convidar el proper 29 d'abril a les primeres Jornades Paraludum sobre jocs de simulació històrica. La idea és passar un dia jugant a allò que ens agrada fent una quedada entre associacions i clubs amics. Esteu farts/es de no poder jugar quan organitzeu les vostres jornades? Doncs veniu a jugar a Tarragona!!

Com és el primer any, tant la temàtica com els formats seran generals. Des de l'antiguitat fins als conflictes contemporanis... del cartró fins al plom, tot serà possible!!.

La nostra idea és anar tancant propostes de partides per a que la gent que vulgui venir només hagi de localitzar la seva taula i posar-se a jugar. Així doncs, en breu us farem arribar un correu amb més informació per a que us pugueu apuntar i/o proposar partides.

Ens veiem aviat!

Informació:

Data: 29 d'abril
Lloc: Refugi nº 1. Moll de Costa, Tarragona
Horari:de 10:00 a 20:30.

imatge de ajjrr

Benvolguts socis,

Amb motiu de les 1es Jornades Paraludum de Tarragona us proposem anar-hi d'excursió aquest dissabte 29 d'abril aprofitant que alguns socis faran partides de Flames of War: hi haurà cotxes disponibles per anar-hi des del nostre local: un primer viatge a les 9:00 i un segon a les 16:00, els interessats responeu a aquest e-mail.

Aprofitem per gaudir d'unes jornades on només hem d'anar a jugar, conéixer nous jocs, i trobar-nos amb altres aficionats!

Atentament,

La Junta.

Més informació:
https://www.facebook.com/events/1123612544449347/