Mini-campanya de fantasia medieval

Hola a tots,
Voldria mirar de començar una breu campanya tipus D&D però seguint un sistema d100 per provar un parell d’idees que fa temps que em ronden pel cap. En principi serien sessions curtes, de no més de dues hores, cap de setmana si cap de setmana no.
El mínim de jugadors serien tres fins a un màxim de cinc, si esteu interessats, digueu-ho per aquí al fòrum i ja ens posaríem d’acord sobre quan ens aniria bé a tots.

Hola!
Estic interessat en participar en la mini-campanya. Tinc el dissabtes per la tarda lliures i molts diumenges per la tarda també.
Adéu

imatge de Agador

Hola, jo i dos amics més estem interessats per jugar. Ja ens diràs si juguem i ja ens posarem d'acord per els dies i hores.
Esperem resposta.

Hola, jo també hi estic interessat.
Tinc lliures dissabtes i diumenges tarda.
Adéu.

Ok, en principi ens em passat de gent, però per no deixar ningú fora jo faria dues partides i anar alternant el grup que juga cada cap de setmana, i que les accions d’uns es reflexin en els altres, o creuar persones d’un grup a l’altre en algun moment... ja veurem més endavant en tot cas.
Us proposo fer les partides cada dissabte, de 17:30 a 19:30, i que el proper dia 22, si esteu interessats, quedem a les 17:30 al club per introduir-vos al setting, fer fitxes...

imatge de Agador

Bones, nosaltres som un grap que tots tenim nens i les hores que ens van bé solen ser sempre les nits.
Es a dir podem quedar per jugar de les 22:00 a la 1:00 per exemple.
Els horaris de tarda ens ho fan molt complicat. I la disponibilitat tb sol ser d'aprox 1 cop al mes, per compaginar la vida amb la família.

Ja ens direu,

Salut

Hola,
lamentablement em resulta impossible realitzar les partides amb aquest horari de moment.