Qui Som?


AJJRR

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat promoure i practicar l’activitat lúdica, cultural, educativa i participativa dels jocs de rol i interpretació, així com també els jocs d’estratègia i simulació relacionats: jocs de taulell, jocs de cartes, jocs amb miniatures i videojocs.

L’AJJRR també té com a objectiu fomentar i difondre les disciplines artístiques i les expressions culturals relacionades amb l’entorn dels jocs de rol, estratègia i simulació (cinema, literatura, còmic, il•lustració, etc...)

Les activitats de l’AJJRR s’adrecen a tots els àmbits de la societat, amb una especial atenció cap al jovent com a base de la pràctica de les activitats desenvolupades per l’associació.

Una mica d’història

L’Associació és va constituir oficialment l’any 1994 a partir de la unió de diversos grups de jugadors de rol de la ciutat, sota el nom d’Associació Juvenil de Jugadors de Rol de Reus (AJJRR). Amb el transcurs dels anys l’entitat va anar integrant més socis, desenvolupant més activitats i ampliant el seu fons de material, alhora que passava per diverses seus i locals.

L’any 2007 es van iniciar els tràmits de modificació dels estatuts de l’entitat per a convertir l’Associació Juvenil de Jugadors de Rol de Reus en una entitat cultural convencional, canviant-li el nom pel d’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR). L’objectiu d’aquest canvi era reflectir la varietat d’activitats desenvolupades per l’associació i donar cabuda a més persones com a socis de ple dret, tot mantenint els joves com el principal públic beneficiari de les activitats i serveis de l’associació.

Avui dia

Actualment l’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) té la seva seu social al carrer Eduard Toda 12 (baixos) de Reus, on ofereix un punt de trobada als aficionats a aquests jocs i activitats relaciones, amb la voluntat d’oferir a la societat de la ciutat de Reus una opció d’oci alternatiu, saludable i integrador.

Aquest local disposa de 5 sales de habilitades per al desenvolupament de les activitats de l’entitat, biblioteca-ludoteca-cinemateca, col•lecció d’escenografia, equipament audiovisual, serveis i cantina.

El ritme de funcionament habitual de la nostra entitat és divendres, dissabtes i diumenges de 17:00 hores a 21:00 hores. Dins d’aquest horari les instal•lacions i recursos del local estan a disposició dels socis. Fora d’aquest horari al local també es realitzen activitats específiques entre setmana i durant la nit. A més a més es realitzen activitats puntuals fora del local de l’entitat com ara La Palma, centres cívics, el Parc de Nadal , centres educatius i locals de grups de joves.

L’Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus compta amb aproximadament uns 40 membres que realitzen i participen en les diverses activitats organitzades per l’entitat.