Torneig Nacional VTES Elysium: Reus

Fòrums:

El pròxim diumenge 6 de novembre L' Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus organitzarà el torneig Nacional de Vampire The Eternal Struggle de 2016, joc de cartes col·leccionables de ambientació fantàstica.

El dia anterior (dissabte 5 de novembre) se celebrarà un torneig estàndard amb proxies permeses.. (http://www.vekn.net/2-uncategorised/357-rules-team-rulings-rtr-07-07-2016) per tal de conèixer l’ambient i els jugadors, on es preparàn per la gran final de diumenge.

Per a poder fer la inscripció s’haurà d'enviar un email amb totes les vostres dades a rolreus@gmail.com abans del dia 3 de novembre.

Els dos tornejos se celebraran a La Palma de Reus. Carrer ample, 75.

Reus (Tarragona), Espanya

Organitza AJJRR (Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El próximo domingo 6 de noviembre La Asociación de Jugadores y Jugadoras de Rol de Reus organizará el torneo Nacional de Vampire The Eternal Struggle 2016, juego de cartas coleccionables de ambientación fantástica.

El día anterior (sábado 5 de noviembre) se celebrará un torneo estándar con proxies permitidas. (http://www.vekn.net/2-uncategorised/357-rules-team-rulings-rtr-07-07-2016) con tal de poder conocer el ambiente y los jugadores, donde se preparan para la gran final del domingo.

Para poder inscribiros deberéis de enviar un email con todos vuestros datos a rolreus@gmail.com antes del día 3 de noviembre.

Los dos torneos se celebraran en La Palma de Reus. Carrer ample, 75.

Reus (Tarragona), España

Organiza AJJRR (Asociación de Jugadores y Jugadoras de Rol de Reus.

Imatges: