4t Torneig Flames of War Ciutat de Reus (10/12/2016)

Fòrums:

Salutacions,

Us fem arribar adjunt el cartell i les bases del 4t Torneig de Flames of War Ciutat de Reus organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus (AJJRR) i FOWTARNA, que es dura a terme els dia 10 de desembre del 2016 al Carrer Eduard Toda 12, baixos, Reus (Tarragona).

En aquest esdeveniment es realitzaran partides del joc d’estrategia Flames of War, joc de miniatures i ambientació de la 2ona Guerra Mundial.

Agrairíem la vostra col·laboració en la difusió de la informació. Per a qualsevol informació addicional no dubteu en posar-vos en contacte.

Inscripcions a fowreus@gmail.com
Informació addicional a https://fowtarna.wordpress.com/

--
Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
C/ Eduard Toda 12 baixos esquerra, 43204 Reus.
Tel./Fax: 977 12 82 46
Twitter: @AJJRR
FB: Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus
rolreus@gmail.com / info@ajjrr.org
Fòrum AJJRR / www.ajjrr.org

Imatges: 
imatge de ajjrr

4art Torneig de FOW “Ciutat de Reus”
10 de Desembre del 2016
Amb el Patrocini de:
Minairons Miniatures
Salvia Distribuciones
Domino's Pizza
Organitza:
Associació de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus : AJJRR
Club d'Amics Flames of War Tarragona: FOWTARNA
Bases:
• Rondes:
Cada jugador juga 3 partides, dos partides al matí i una a la tarda, és realitzarà sorteig per els aparellaments de la primera ronda on no podran coincidir jugadors del mateix club, i en les següents serà determinat per sistema suïs, els jugadors quedaran dividits en dos grups: aliats i eix, les partides sempre seran entre jugador de l'Eix contra aliat. Quan restin 20 minuts per finalitzar el temps màxim assignat per cada partida els jugadors seran advertits per l'organització i podran finalitzar el torn en curs i completar un torn més sencer, després d'aquest finalitzarà la partida. En els casos on no hagi victorià per objectiu o trencament de companyia i no s'hagi arribat almenys a completar el 5è torn el resultat serà de 1 a 1. El nombre màxim de torns serà de 12.
• Llistes:
Cada participant jugarà totes les partides amb una única llista de 1500 punts, de període de joc: Late, en el cas dels jugadors amb alemanys han de presentar dues llistes una per el front oriental i una altre del front occidental, o bé una única llista del llibre “Forces”. Només seran vàlides les llistes dels llibres oficials: Forces, Red Bear (revisat), Grey Wolf (revisat), Desesperade Mesures, Berlin, Atlantik Wall, Overlord, Market Garden , Bridge by Bridge, Road to Rome, Fortress Italy, Blood, Guts, & Glory, The Ardennes Offensive, The Battle of the Bulge, Remagen, Nachtjäger. És permet utilitzar warriors. Les llistes dels exèrcits hauran de ser enviades abans del dia 1 de Desembre perquè siguin comprovades, les llistes s’han d’enviar a: fowreus@gmail.com
• Missions:
És jugarán per aquest ordre en cada ronda les següents missions: “Sostener la línea” (defensiva, pàg. 280), “Encuentro fortuito”(Equilibrada, pàg. 277), “Ataque precipitado” (mòbil, pàg. 284).
• Classificació i puntuació:
La victòria té un valor d'un punt, i 0 punts per les derrotes i els empats. Per els desempats primer és tindran en conte els punts de la pròpia partida segons el sistema de puntuació “Fair fight”, després els “HQ” i warriors destruïts, i per últim els “platoons” destruïts.
• Miniatures proxy:
L'ús de “proxis” està prohibit en quant a vehicles, tancs, i canons. En el cas de l' infanteria han de ser de la mateixa nacionalitat, en aquest cas és poden fer servir tipus diferents d'unitat al representat però clarament identificades abans de començar la partida. Per exemple podem fer servir granaders com pioners, o unitats strelkovy per enginyers, infants de marina com infanteria de línia, etc... cal anunciar-ho amb claredat al nostre contrincant abans d'iniciar-se la partida.
• Miniatures pintades:
Les miniatures s'han de presentar totes pintades, s' entén per pintades com a mínim el color base d'exèrcit en els vehicles i tancs, i almenys tres colors en el cas de la infanteria i gun teams, per exemple: casc, pell i color base de l'uniforme. Les peanes de tots els teams també han d'estar pintades i/o decorades. En el cas de l'artilleria cada peana ha d'estar acompanyada almenys de dos servents pintats almenys amb tres colors: casc, pell i color base de l'uniforme.
• Retirada de miniatures:
Si l’organització detecta abans o durant el transcurs del torneig miniatures que no compleixen el reglament (dels dos punts anteriors ) per el que fa a proxys i miniatures pintades, així com miniatures que no és cenyeixen a les llistes originals, podrà demanar la retirada d’aquestes, sense compensació en punts ni amb la possibilitat de refer les llistes.
• Horari del torneig:
• 9:30h. - 9:50h.: Recepció i benvinguda dels participants.
• 9:50: Sorteig dels aparellaments de la primera ronda.
• 10h. - 12:30h.: Primera ronda.
• 12:30h - 15h.: Segona ronda.
• 15h.: Dinar
• 16:30h. - 19h.: Tercera ronda.
• 19:30h.: Entrega de premis i cloenda.
• Dinar:
Per dinar podeu portar el vostre propi menjar i dinar al mateix local del torneig on hi haurà servei de venta de begudes i cafè, o bé dinar al restaurant (llesqueria i cuina casolana) on tindrem taula reservada amb un preu aproximat de uns 10€. També hi ha la possibilitat de dinar al local una pizza del Domino’s Pizza i beguda per 6€.
• Premis:
És donaran tres premis als tres primers classificats, gentil-essa del patrocinador Minairons Miniatures:
• 1er Premi: Val de compra de 50 euros a Minairons Miniatures.
• 2on Premi: Val de compra de 25 euros a Minairons Miniatures.
• 3er Premi: Val de compra de 10 euros a Minairons Miniatures.
També és donaran altres premis a la resta de participants gentilesa de Salvia Distribución
Drets d’imatge:
L’inscripció al torneig suposa la cessió dels drets d’imatge a l’organització per tal de que pugui fer us de las fotografies preses durant el mateix a les seves xarxes socials.
Inscripcions:
El nombre d'inscripcions està limitat a 24 jugadors. L'organització és reserva algunes places per fer quadrar els aparellaments d'aliats contra eix o suplir baixes de darrera hora.
El preu de l' inscripció és de 10€, i gratuïta per els socis de la AJJRR, cal enviar un email a: fowreus@gmail.com on és donaran els detalls per fer el pagament, el pagament cal fer-ho abans del dia 1 de Desembre. En l' inscripció cal indicar:
• Nom i cognoms del jugador
• Localitat i provincia del Jugador
• email i Telefon Mòbil
• Nick o pseudònim, aquest s'utilitzarà per identificar-se al foro Wargames Spain on també és farà un seguiment de les inscripcions.
• Club o associació a la que pertany si és el cas
• Facció de l'Exèrcit amb el que participarà
L'organització és reserva el dret a modificar aquest reglament si ho creu oportú, i a resoldre qualsevol situació no prevista en aquest reglament.
Club Fowtarna - https://fowtarna.wordpress.com/
AJJRR - http://www.ajjrr.org/